Loodgieterwerk

L&S Montage kan voor u veel loodgieterwerk verzorgen Vanzelfsprekend wordt door ons tijdens het plaatsen van een keuken of sanitair al het nodige loodgieterwerk zelf uitgevoerd. U moet daarbij denken aan de aanleg van leidingen voor water, gas en afvoer naar het riool. Deze werkzaamheden kunnen wij natuurlijk ook voor u verzorgen los van het plaatsen van een keuken of sanitair.


Wij verzorgen de volgende loodgieterwerkzaamheden:

 

Aanleg van waterleidingen en gasleidingen

Wij maken gebruik van kunststofleidingen waardoor we heel snel en met een hoge kwaliteit oude leidingen kunnen vervangen of verleggen en het gebruik van dit soort leidingen maakt het ook mogelijk om leidingen volledig weg te werken in muren, vloeren en plafonds.

 

Aanleg van afvoersystemen naar het riool

Wij kunnen voor u bestaande systemen aanpassen/ uitbreiden maar kunnen ook defecte afvoersystemen repareren.

 

Aanleg en montage van Boilers

Ook voor de aanleg en montage van Boilers kunt u bij ons terecht

 

Verwarming

Het aanleggen van verwarming, CV of vloerverwarming, zowel cv of elektrisch is voor ons geen probleem, we combineren dit soort werkzaamheden vaak met de montage van keukens en sanitair maar kunnen dit ook los daarvan voor u verzorgen.

 

Los van de hierboven genoemde onderwerpen kunnen we loodgieterwerk verzorgen ten behoeve van renovatie en reparatie van bestaande systemen. Tevens doen wij het onderhoud zodat u lang van uw aankoop kunt blijven genieten.