Activiteiten


L&S Montage bestaat inmiddels ruim 12 jaar, als twee-mans bedrijf opgestart met 1 auto, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een eigen pand en in totaal 1 medewerker en 2 auto's. In het pand is het kantoor gevestigd en is ook een showroom aanwezig waar u een idee kunt krijgen van de materialen waar we mee werken.

De belangrijkste activiteiten zijn het installeren van badkamers en keukens, waarbij wij ook het tegelwerk in verstek op de buitenhoeken kunnen aanbrengen.

 

L&S Montage werkt bij voorkeur samen met twee bedrijven die de materialen leveren die we monteren, voor het sanitair werken we samen met Dicks BV in Haarlem en voor de keukens werken we samen met Alka in Heemstede. Op de 'Home' pagina krijgt u een overzicht van onze partners.

 

Een aan de montage van sanitair en keukens gerelateerde activiteit is het loodgieterwerk, wat wij dan ook als zodanig voor u kunnen verzorgen.

In het verleden hebben wij gewerkt bij een installatiebedrijf met een specialisatie in installatie werkzaamheden zoals de aanleg van datanetwerken en elektrische installaties.
De afgelopen jaren hebben we deze werkzaamheden regelmatig uitgevoerd en hebben we ervoor gezorgd dat de kennis op dit gebied up to date is en blijft. U kunt ons dus met een gerust hart ook deze werkzaamheden toevertrouwen.


Onze veelzijdigheid maakt het mogelijk alle activiteiten te combineren waardoor veel kosten bespaard kunnen worden. U kunt bij ons ook terecht voor timmerwerkzaamheden en stucwerk omdat in ons team zeer ervaren timmerlieden werkzaam zijn.

 

Door de enorme veelzijdigheid die wij in huis hebben kunnen wij uw woning of bedrijfspand van top tot teen aanpassen. Wij kunnen  90% van de werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren en dat betekent dat u 1 aanspreekpunt hebt voor alle werkzaamheden hetgeen voor u als klant overzicht geeft. Tevens bent u hierdoor onder aan de streep als klant voordeliger uit. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de service verlenen en het onderhoud verzorgen om ervoor te zorgen dat u ook op de langere termijn van uw aankoop kunt blijven genieten.