Badkamers - Keukens

L&S Montage biedt een totaalpakket op dit gebied waardoor u alles van A tot Z aan ons over kunt laten.
Wij kunnen u ondermeer met het volgende van dienst zijn op het gebied van keukens, badkamers en toiletten: 


Advies en ontwerp

Samen met de bedrijven waar we vast mee samenwerken kunnen we u volledig ondersteunen bij het maken van de keuze en het ontwerp van uw nieuwe keuken, badkamer of toilet.

 

Plaatsen

Uw keuken, badkamer of toilet wordt door ons volgens de gemaakte afspraken geplaatst

 

Renoveren

Wanneer u uitgekeken bent op uw oude keuken, badkamer of toilet kunnen wij voor u ook zaken vervangen of aanpassen waardoor u zonder hele grote ingrepen toch een andere uitstraling kunt bereiken, vanzelfsprekend kunnen wij ook defecte onderdelen vervangen door nieuwe.

 

Reparaties

Wanneer zaken in uw keuken, badkamer of toilet defect zijn kunt u ook bij ons terecht voor reparatie of vervanging.

 

Onderhoud

Om uw aanschaf in topconditie te houden is het zaak om regelmatig onderhoud te plegen ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn.

 

Betegelen

Voor het opnieuw betegelen van uw keuken, badkamer of toilet kunt u ook bij ons terecht.

 

Spuiten van muren en plafonds

Tijdens de montage van keuken, badkamer of toilet maken wij veelvuldig gebruik van spuitwerk op plafonds en muren omdat daarmee een zeer nette afwerking kan worden verkregen. Dit spuitwerk kunnen wij ook onafhankelijk van de plaatsing van een keuken, badkamer of toilet voor u verzorgen.

 

Stukadoren van muren en plafonds

Voordat de plaatsing van uw nieuwe keuken, badkamer of toilet plaats kan vinden dienen vaak delen van muren en plafonds te worden gerepareerd om het weer aan te laten sluiten bij de nieuwe opzet. We verzorgen dit zelf en kunnen u ook bij losse werkzaamheden van dienst zijn.